KLANTERVARINGEN

Debora (-9 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Met goede tips en heerlijke recepten helpt Laura mij op weg om bewuster om te gaan met eten. Laura is bereikbaar als dat nodig is. Ga zo door!!

Wie is Laura? Betrouwbaar, creatief, inspirerend, luisterend, zakelijk, rustig, doelgericht

Mike (-5 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Laura is een open en eerlijke vrouw die weet waar ze het over heeft. Door haar enthousiasme, weet ze je op de juiste momenten te motiveren, waardoor je het afgesproken doel samen bereikt.

Wie is Laura? Uitgebreid in informatieverstrekking, duidelijk, eerlijk, motiverend, enthousiast, stipt /komt afspraken na, meedenkend, goede ideeën (in aanleveren van gezonde lekkere gerechten), nauwkeurig, deskundig, prettig, vertrouwen, openheid, verandering /aanpassing van denken en eten, ontbijten, gebruik van fruit en granen, bewustwording

Wouter (-8 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Het was voor mij DE manier om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken op een leerzame en leuke manier zonder dat ik het gevoel had dat ik er dingen voor moest laten. Ik heb geleerd om slim en lekker te eten waardoor ik nu op mijn streefgewicht ben.

Wie is Laura?
Kundig, persoonlijk, warm, altijd goede adviezen, stok achter de deur, prettig, veilig, realistisch, leuk

Sanne (-6 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Door de aanpak van Laura heb ik mijn levensstijl kunnen veranderen op een positieve manier. Stapje voor stapje en met goede begeleiding heb ik een nu een gezonde levensstijl en hierdoor meer energie en voel mij 100 procent meer fit en dat allemaal in 3 maanden tijd. Met alle tips en adviezen kan ik nu zelf aan de slag.

Wie is Laura?
Positieve mindset, motiverend, betrouwbaar, discipline, doelgericht, eerlijk, flexibel, enthousiast, inlevingsvermogen, inspirerend, nauwkeurig, overtuigend, vriendelijk


Brenda (-7 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Laura weet waar ze het over heeft en denkt mee over wat het best bij jou huidige leefstijl past! Ik vond het heel prettig dat ik dicht bij mezelf kon blijven. Ik hoefde niets bijzonders in huis te halen en iedereen kon mee eten met wat ik maakte. Ik kreeg goede uitleg over waarom iets goed is of juist minder goed en ik vond het fijn dat Laura mee keek in wat ik dagelijks at. Zo kon zij tijdig ingrijpen als ze zag dat het minder goed ging.
Het om de week wegen en meten stimuleerde mij om gemotiveerd te blijven. Laura is goed te bereiken en reageert erg snel op haar berichtjes. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de behandelingen en heb mijn streefgewicht gehaald binnen het afgesproken termijn!

Wat heb ik geleerd?
Genieten van je eten, plannen wat je eet, compenseren met andere voeding, vezelrijk en eiwitrijk eten, gezonde alternatieven voor minder goede voeding, meer groente en fruit eten, je hoeft niet veel te sporten om gewicht te verliezen

Wie is Laura?
Doelgericht, professioneel, geduldig, begripvol, oplossingsgericht, creatief, enthousiast, gedreven, gespecialiseerd, vriendelijk, persoonlijk.

 

Eveline (-8,5 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Een strikt dieet volgen gaat mij voor een korte periode goed af, en helemaal als de kilo’s eraf vliegen, maar wanneer ik stop, lijkt het wel of de kilo’s dubbel zo hard terug komen.

Laura gelooft niet in diëten, maar in het aanpassen en bewust worden van je eetgedrag en keuzes. Laura deelt haar kennis en support je aan de hand van tips en heerlijke recepten. Ze laat jou in de regie, waarin er niet alleen gefocust wordt op kilo’s kwijt raken, maar ook hoe blijf je straks stabiel. De tips voor drukke gezellige weekenden, verjaardagen en uit eten zijn zo waardevol, dat je kan blijven genieten van deze momenten! 

Wie is Laura? Laura is 100% zeker een Buddy! Ze heeft een prachtig traject waar je samen aan start met een concreet doel, en waarin ze je het gehele traject niet uit het oog verliest! Ze is absoluut deskundig, heel betrokken en een heerlijke positieve energie!

Jorien (-10 kg)

Ik heb in begin van dit jaar contact opgezocht met Laura aangezien ik mijn overgewicht zo zat was. Ik wilde graag afvallen en zocht een voedingsconsulente waarbij ik het deels zelf voor het zeggen heb. Ik wilde een gezondere levensstijl maar niet alleen hoeven leven op wortels en komkommer. Ik wilde zo op zijn tijd ook gewoon een patatje of een gebakje kunnen nemen.

Uiteindelijk kwam ik bij Laura terecht en ik voelde me bij Laura echt op mijn gemak. Ik heb een 20 weken traject gevolgd en ben uiteindelijk 10 kilo verloren. Het viel mij reuze mee, het ging mij erg gemakkelijk af! ik was bang dat ik een terugval zou krijgen door te gaan snaaien, maar dit is nooit gebeurd.

Laura heeft mij deze periode als een echte buddy begeleid, wekelijks hadden wij persoonlijk contact en moest ik mijn gewicht en buikomvang doorgeven. Daarnaast hadden wij om de week online contact waarin besproken werd waar ik moeite mee had en wat zij kon doen. Daarnaast waren er regelmatig PowerPoint presentaties over voeding, wat nu gezond is en waar nu voornamelijk de calorieën in zitten etc. Ook gaf Laura mij recepten en vroeg mij uiteindelijk om wekelijks 3 nieuwe recepten te maken zodat ik gevarieerder zou gaan eten en een wereld ging open voor mij en mijn gezin! Er is zoveel met groente/fruit te maken waarbij je echt kunt genieten.

Laura is een persoon die op een positieve manier feedback geeft en als het even niet ging zoals ik wilde, benoemde ze dat ook. Daarnaast is ze makkelijk bereikbaar. Ik had geen betere voedingscoach kunnen krijgen dan Laura.

Nogmaals bedankt Laura!

Dana (-6 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Laura is zeer professioneel en weet waar ze het over heeft. Ze maakt een passend en persoonlijk voedingsplan wat voor mij niet voelde als een dieet. Bij een dieet mag je vaak van alles niet en moet je je houden aan allerlei rare regels. Bij de werkwijze van Laura gaat het om gezondere keuzes en evenwicht waardoor een avondje uit eten met vrienden of een ijsje met warm weer gewoon mogelijk is. Het is meer het aanpassen van je voedingspatroon en het leren maken van gezondere keuzes welke zorgen voor een gezond en vitaal lichaam voor de langere termijn. Ze weet je op de juiste momenten op een enthousiaste manier te motiveren; ook als het even wat lastiger gaat. Ze biedt gezondere alternatieve voor de dingen die ik graag eet door leuke, makkelijke en lekkere recepten.

Ik heb beter inzicht gekregen in welke keuzes ik kan maken en hoe ik qua voeding in balans kan blijven. Ik heb de waarde leren inzien van koolhydraten en vezelrijk eten. Laura gaf mij het juiste steuntje in de rug; was de stok achter de deur. Een echte buddy!

Wie is Laura? Ik zou Laura willen omschrijven als persoonlijk, warm, veilig, realistisch, duidelijk, eerlijk, evenwicht, motiverend, deskundig, doelgericht, lange termijn en een positieve mindset.

Frederieke (-6,3 kg)

Waarom zou je Buddy for Health aanraden? Ik zou Buddy for Health aanraden omdat het me zoveel heeft geleerd. Afvallen hoeft echt niet stom te zijn en dat leer je allemaal van Laura. Door middel van haar consulten waar ze echt de tijd voor me nam heb ik zoveel geleerd over voedingsstoffen. Nu kan ik veel beter weloverwogen keuzes maken en reflecteren op waar het goed en fout gaat!

Wie is Laura?
Laura is echt een ‘buddy’ ik kon alles met haar bespreken en ze was altijd behulpzaam. Een opkikker als je even in en dipje zit en hoe dan ook je grootste supporter ongeacht of het goed gaat of niet. Wil je ook in dit rijtje met succcesverhalen staan?

Neem dan nu contact op!