OVER MIJ

gewichtsconsulent,afvallen, gezonde levensstijl, Buddy for Health, BGN gewichtsconsulent, Leidschendam, online begeleiding

Ik ben Laura Reijmers en 35 jaar oud. Naast mijn werk als gewichtsconsulent ben ik werkzaam bij Defensie. Mijn grootste passie is koken en lekker eten. Dit is wel eens anders geweest. Ook ik heb geworsteld met wat overgewicht. Niets liever wilde ik wat kilo’s kwijt, maar hoe dit nu echt moest wist ik niet. Met vallen en opstaan heb ik mijzelf een gezonde levensstijl aangeleerd waardoor ik ook mijn streefgewicht bereikte. Nu jaren later hierop terugkijkend ken ik alle smoesjes, verkeerde diëten en valkuilen. Wat was het fijn geweest als iemand mij bij de hand had genomen en mij had uitgelegd hoe het werkt. Maar hoe fijn is het dat ik dit nu voor andere kan betekenen! En dat is precies de reden dat ik in 2019 de opleiding tot gewichtsconsulent heb gevolgd en succesvol heb afgerond. Als BGN gewichtsconsulent ben ik werkzaam in Leidschendam en daarnaast is online begeleiding ook mogelijk.

Met Buddy for Health wil ik als gewichtsconsulent jou gaan begeleiden naar een gezonde levensstijl en ervoor zorgen dat je je streefgewicht behaalt en behoudt. Geen verboden producten, crash diëten, maaltijdvervangers of ingewikkelde recepten en weekmenu’s. Ik bied maatwerk bij het afvallen en zal je leren hoe je tijdens en na het traject gezond op gewicht kan blijven. Nooit meer diëten maar bewust gaan genieten, wie wil dat nu niet?!

Als militair weet ik hoe belangrijk een buddy kan zijn. Deze sleept je er doorheen als het nodig is en is er altijd voor je. Opgeven is geen optie en buddy´s halen samen de eindstreep. Dit is precies waar ik voor sta als gewichtsconsulent.

 

Buddy’s halen samen de eindstreep!