Werkwijze

Wat niet?
✔ Geen (dure) maaltijd vervangers
✔ Geen vaste weekmenu’s
✔ Geen verboden producten
✔ Geen honger
✔ Geen tijdelijk dieet
✔ Geen ingewikkelde maaltijden en lastig verkrijgbare ingrediënten

Maar wat dan wel?
✔ 0,5 tot 1 kg per week afvallen
✔ Recepten en voedingstips afgestemd naar jouw voorkeur
✔ Kennis waarmee je de rest van je leven zelf kan bepalen wat gezond is en waarmee je op gewicht blijft
✔ Strakke begeleiding waarbij we veel contact onderhouden
✔ Een op maat gemaakt traject met realistische doelen
✔ Nooit meer diëten!!
✔ Je streefgewicht of gezondheidsdoel behalen en behouden

gewichtsconsulent, afvallen, gezonde levensstijl, Buddy for Health, BGN gewichtsconsulent, Leidschendam, online begeleiding

Ik heb een traject ontwikkelt waarin ik jou kan begeleiden bij het afvallen en het aanleren van een gezonde levensstijl. Deze begeleiding gaat verder dan de standaard tweewekelijkse weegmomenten. Ik zorg voor intensief contact in een vertrouwelijke sfeer. Fouten maken mag, maar deze gaan herkennen is veel belangrijker. Je krijgt voedingsadviezen op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Mijn traject is vooral gericht op het ontwikkelen van kennis over gezonde voeding. Na mijn traject ben je in staat een gezonde levensstijl door te zetten en het gewichtsverlies vast te houden. Dit zal met vallen en opstaan gebeuren. Hier ben ik er voor jou als buddy om je bij te staan op lastige momenten, want opgeven is geen optie! Mijn allerbelangrijkste les zal zijn hoe je bewust kunt genieten van gezonde voeding. Met mijn passie voor koken en gezond eten weet ik hoe ik dit over moet brengen. Eten moet toch vooral lekker zijn en dit kan ook zeker op een simpele, goedkope en gezonde manier. Als ik deze bewustwording kan doorgeven is mijn doel bereikt. Laat mij je helpen jouw doel te bereiken!

Hoe werkt dit precies?

 Allereerst zal er een intake gesprek plaatsvinden op locatie in Leidschendam of online. Dit is een geheel vrijblijvend en gratis gesprek. Het gesprek zal ongeveer 1 uur duren. Tijdens het gesprek zullen we elkaar beter leren kennen en kan ik duidelijk maken wat ik voor je kan betekenen en welk traject hierbij past. Na dit gesprek kan je voor jezelf besluiten of dit aansluit bij jouw wensen. Vervolgens zullen we dan zo snel mogelijk een traject opstarten. Heb je nu heel weinig tijd of woon je niet in de buurt van Leidschendam? Het traject kan ook online gevolgd worden. Ook is een eenmalig consult mogelijk, eventueel voor jou en je partner, beste vriendin of collega. Tijdens dit (opfris)momentje zal ik je uitgebreid uitleggen hoe gezonde voeding in elkaar steekt en hoe je nu op een gezonde manier blijvend gewicht kan verliezen. Op aanvraag kan er een workshop op locatie worden verzorgd. Wil je bijvoorbeeld je werknemers een gezondere levensstijl aanleren of werk je in een sportschool en wil je je sporters wat voedingstips meegeven? Neem contact op en dan verzorg ik een workshop op maat.